Proffesszionális karosszéria bevonó fóliák

carbon

Egyedi választék

A SkyFol Cougar autóbevonó fólia segítségével olyan megjelenést biztosíthat autójának, melyet hagyományos festési eljárással egyáltalán nem, vagy csak borzalmasan magas áron tudna megvalósítani.
Példának okáért egy matt fekete fényezés 1,5-3 millió forintba is kerülhet, valamint egy elem sérülésekor a teljes oldalt újra kell fújni.

Ezzel szemben pl. a matt feketére átfóliázás 300-500.000 forint körül professzionális minőségben megoldható, az autó megjelenésén nem venni észre a különbséget. További előnye az autócsomagoló Cougar fóliáknak, hogy nyom nélkül eltávolíthatóak. A SkyFol Cougar fóliák több tucat színben érhetőek el.

Miért SkyFol Cougar terméket válasszak?

A SkyFol Cougar termékei valamennyien dedikált autócsomagoló fóliák. Nálunk nincsen trükk,hogy más sorozatot, olcsóbb, dekorációs fóliákat teszünk fel, mivel a Cougar csak autócsomagolófóliákat tartalmaz. Mindegyik alapanyagunk megfelelő szerkezetű, szélességű és ragasztójú, hogy Ön hosszú évekig gyönyörködhessen megújult autójában.
A Cougar az egyetlen márka ebben az iparban, aki nem áll meg az alapanyag értékesítésnél, hanem arra is odafigyel, hogy a végfelhasználók milyen telepítői szolgáltatást kapnak.

A Dekotex reklámműhely a Skfol Cougar termékek hivatalos partnere.


Bookmark and Share

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.