Amit a karosszériafóliázásról tudni érdemes!

skyfol cougarMennyire tartós a SkyFol Cougar wrapping fólia?

A SkyFol Cougar autócsomagoló fóliák a legtartósabb fóliák kategóriájába tartoznak. Köszönhető ez a válogatott alapanyagoknak, a vastag anyagszerkezetnek és a kimondottan autócsomagoláshoz tervezett ragasztóanyagnak.

Miért fontos a telepítő?

Kiemelten fontos a professzionális kivitelezés, mivel alapjaiban határozza meg a munka
élettartamát. A SkyFol Cougar központi weboldalán szereplő partnerek valamennyien képzett és lelkiismeretes szakemberek, akik hosszú évek óta az iparban tevékenykednek és még sokáig ebből is kívánnak megélni, így nem engedhetik meg maguknak, hogy olcsó alapanyagból, vagy hibásan telepítsenek. A SkyFol Cougar szerződött partnerek rendszeresen tréningeken vesznek részt, így megismerve az új anyagok kezelését.

Milyen gyártmány?

A SkyFol Cougar termékei alatt ugyanúgy megtalálhatók a nagy világmárkák termékei, mint a különlegességekre szakosodott kisebb német, angol és olasz wrapping fólia gyártók.

A megváltozott színt be kell-e jelenteni?

Az átfóliázást követően a gépjármű tulajdonosa be kell fáradjon egy okmányirodába, ahol írásos nyilatkozatot kell benyújtania az autó színváltozását illetően. Amennyiben céges autóról van szó, úgy ne felejtsünk el magunkkal vinni 3 hónapnál nem régebbi cégkivonatot és aláírási címpéldányt.
Az autó forgalmi engedélyében átvezetik a színt. Abban az esetben, ha az autó törzskönyve 2009 július előtti, úgy a törzskönyvet is cserélni kell. Ez utáni törzskönyvekben az autó színe nem szerepel, így azokat nem kell cserélni. A forgalmi cseréje 6.000 Ft-ba kerül. Ha az autó különböző elemei más színűek, akkor ezt is be kell jelenteni. Több szín esetén, amennyiben a színek nem egyértelműen megállapíthatóak, úgy vizsgaállomáson jegyzőkönyvet kell felvetetni.

Mennyi ideig tart egy átfóliázás?

Az átfóliázás időtartama természetszerűleg függ az autón dolgozó emberek számától. 2-3 ember egy autót 2 nap alatt általában átfóliáz. Fontos az autó megfelelő előkészítése, majd a fóliázást követően 24 órás zárt, fűtött térben történő tárolása, hogy a ragasztó elérhesse teljes kötési erejét.

Szét kell-e szedni az autómat?

Az autókat a megfelelő minőségű fóliázáshoz meg kell szabadítani bizonyos elemeitől, mint például a kilincsek. A SkyFol Cougar Telepítők minden esetben kapcsolatban állnak profi autószerelőkkel, akik a szétszerelési, majd összeillesztési munkákat elvégzik.

Speciális ragasztó

Valamennyi SkyFol Cougar autócsomagoló fólia különleges ragasztóréteggel rendelkezik. Az ideális autócsomagoló fólia ragasztója vastagabb a hagyományos dekorációs fóliákénál, mivel a nyújtásoknál is megfelelő ragasztómennyiség kell, hogy maradjon a tartós megjelenés érdekében.
A ragasztó megfelelő vastagsága lehetővé teszi, hogy a wrapping fóliáknál csatornákat nyomjanak a ragasztórétegbe, a buborékmentes telepítés biztosítása érdekében. Ez precízebb és gyorsabb telepíthetőséget eredményez.

 


Bookmark and Share

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.